Detingut per falsificació documental el responsable d’un restaurant d’Encamp ja arrestat a l’agost

La detenció produïda dijous per un suposat delicte contra el tràfic jurídic va estar acompanyada de certa polèmica arran que es va sol·licitar un ‘habeas corpus’ que no va prosperar

Comentaris

Una imatge d'arxiu de la façana del Servei d'Immigració.
Una imatge d'arxiu de la façana del Servei d'Immigració. ARXIU

A l’agost va ser per un doble altercat amb un client d’un bar d’Encamp i amb treballadores d’un hotel de la mateixa parròquia. I arran d’aquelles batusses, a l’home se li va trobar un embolcall de poc més de 8 grams de cocaïna. Ara, el mateix home, un resident de 40 anys vinculat a un local de restauració encampadà, se l’ha tornat a enxampar per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic.

L’home hauria estat arrestat dijous després que, suposadament, acudís a fer algun tràmit al servei d’Immigració i es descobrís que havia presentat algun document que, suposadament, estava alterat. Per tant, se l’acusava de falsificar documentació amb la qual pretenia obtenir algun benefici. En conseqüència se’l va arrestar. La detenció va anar seguida de certa polèmica.

La Batllia va decretar l'empresonament la matinada de dijous a divendres.

Relacionat

Empresonat el responsable d’un bar d’Encamp per altercats relacionats amb la droga

L’home i el seu advocat defensor van considerar que hi havia una actuació policial il·legal i es va promoure un ‘habeas corpus’ que, segons les fonts consultades, no va prosperar. La Batllia va considerar que hi havia elements per a l’arrest. A més, els antecedents de l’home, que va arribar a entrar uns dies a la presó arran dels fets de mitjan agost, tampoc no l’ajuden. L’arribada d’aquest home aniria lligada a un procés d’inversió estrangera.

Comentaris (1)

Trending