Detingut per destrossar la porta d’un hotel a Arinsal en un considerable estat etílic

L’home, un no resident de 44 anys, va enfrontar-se i insultar els agents quan aquests el va controlar i li van demanar que s’identifiqués

Una imatge d'arxiu d'Arinsal.
Una imatge d'arxiu d'Arinsal. ARXIU

La policia va detenir la matinada de diumenge un home que, considerablement begut, va causar seriosos danys a la porta d’entrada d’un hotel d’Arinsal. Quan van intervenir els agents s’hi va enfrontar i els va insultar. Ara, afrontarà càrrecs pels delictes de dany i injúries als funcionaris del cos d’ordre.

Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de tres de la matinada. L’home, un no resident de 44 anys, havia begut. Força. I això va acabar provocant que perdés els nervis. El cos d’ordre va rebre l’avís que estava provocant problemes a Arinsal. En concret, a l’exterior d’un establiment hoteler.

De fet, es va posar molt violent. Fins i tot va causar seriosos desperfectes a la porta d’entrada. Els danys, segons s’ha informat des del cos, són importants: d’un valor superior als mil euros. Avisada pels veïns de la zona, una patrulla de policia es va presentar al lloc i va procedir a controlar l’home.

Llavors, els agents es van convertir en el blanc de la seva ira etílica. Quan van demanar-li que s’identifiqués, aquest va mostrar primer una actitud molt arrogant. D’aquí va passar a insultar els policies. Resultat? Detenció i cap al despatx central.

Ara, i segons s’ha informat des del cos d’ordre, l’home haurà d’afrontar càrrecs per dos delictes. Per un costat, el de danys, pels desperfectes causats a la porta de l’hotel. Per l’altre, per les injúries contra els agents.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending