Un detingut després que un grup de joves intentés accedir en un hotel per consumir droga

El recepcionista de l’establiment va avisar la policia davant l’exaltació d’una de les persones que pretenia colar-se al local

Zona on hi va haver l'incident.
Zona on hi va haver l'incident. Toni Solanelles

La policia ha detingut les darreres hores un home que, suposadament, formaria part d’un grup d’almenys tres joves, residents tots ells, que aquest dimecres al vespre intentaven colar-se en un hotel de la capital per, suposadament, aprofitar les instal·lacions privades per consumir droga. De fet, el detingut ho va ser per un delicte contra la salut pública. Se li va trobar a sobre l’equivalent, més o menys, a una ratlla de cocaïna.

La intervenció inicial, poc després de les 10 de la nit, es va posar en marxa arran de l’avís del recepcionista d’un hotel proper al carrer Prat de la Creu. L’empleat hauria advertit uns joves aparentment no clients que entraven a l’establiment com qui no vol la cosa. Almenys amb un d’ells hi hauria hagut una mena de discussió, mostrant el jove una alteració injustificada. Davant d’això, es va alertar la policia.

Quan els agents van arribar, just en les immediacions de l’hotel van enxampar un dels joves, mentre que almenys dos altres s’escapolien sense que poguessin ser enxampats. De les indagacions fetes, els investigadors van concloure que el nois pretenien colar-se a l’hotel per consumir-hi la droga que, aparentment, cadascun pogués dur a sobre. És probable que el que inicialment es va encarar al recepcionista ja hagués consumit cocaïna o anés anormalment alterat, justament, per tenir la necessitat d’esnifar l’estupefaent.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending