Detingut per agredir la dona en presència del bebè de la parella

Els fets haurien passat aquesta nit de dimarts en un domicili de l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes i l’home ja ha passat a disposició judicial

Una imatge de l'avinguda Fiter i Rossell, en plenes obres.
Una imatge de l'avinguda Fiter i Rossell, en plenes obres. Toni Solanelles

La policia va haver d’intervenir aquest dimarts a la nit en un domicili de l’avinguda Fiter i Rossell després que uns veïns advertissin que hi havia una suposada batussa conjugal en un pis. Arran de la presència de la patrulla, i en constatar evidències de l’agressió, els agents van acabar detenint l’home, que hauria pegat la dona i l’hauria agafada pel coll en presència del bebè de la parella.

L’arrestat -de menys de 40 anys igual com la seva dona- ja ha passat a disposició judicial aquest migdia. La detenció es va produir pels volts de 2/4 d’11 de la nit després que la discussió de parella anés a més i dels crits i el soroll es passés a les mans. Els agents interventors haurien constatat vermellors en alguns punts del cos de la dona així com marques al tomb del coll. Segons les fonts consultades, seria el primer cop que s’hauria donat un cas així entre els dos. Almenys, en què hagués d’intervenir la policia.

Comentaris (1)

Trending