Detinguda una conductora després de bolcar i topar contra cotxes estacionats a Santa Coloma

En un punt crític de la xarxa viària, a l’avinguda d’Enclar, aquesta matinada un vehicle tot-terreny ha perdut el control i s’ha estavellat a l’altura de l’aparcament comunal que queda a tocar de l’església

https://youtu.be/ULI3Ox9et9I

La conductora d’un Suzuki Grand Vitara matriculat al Principat ha estat detinguda aquesta matinada després de ser donada d’alta arran d’un accident que hi ha hagut a l’altura de l’aparcament comunal de Santa Coloma, a tocar de l’església romànica. La dona, resident de 28 anys, ha donat positiu al control d’alcoholèmia. En concret, ha donat un índex d’1,40 grams d’alcohol per litre de sang.

El sinistre ha succeït a 2/4 de 2 de la matinada. El vehicle es dirigia en direcció Sant Julià. En un revolt ha perdut el control i ha bolcat damunt la voravia on, sortosament, en aquella hora no hi passava ningú. Ha col·lidit contra la barana protectora i ha anat relliscant una mica fins quedar frenat en topar contra un fanal. També ha topat de passada contra alguns dels vehicles estacionats en l’aparcament comunal.

 

La dona ha pogut sortir pel seu propi peu però per precaució ha estat traslladada al centre hospitalari per tal que fos revisada pertinentment. Una vegada els responsables mèdics li han donat l’alta, ha quedat detinguda en haver donat positiu en el control d’alcoholèmia i en les properes hores passarà a disposició judicial.

Comentaris (8)

Trending