Detinguda per agredir borratxa la parella davant una filla menor

La policia va haver de fer dues actuacions en poca estona aquest diumenge a la nit en un domicili d’Encamp on serien habituals les disputes conjugals

Un cotxe de la policia circulant per un carrer.
Un cotxe de la policia circulant per un carrer. Toni Solanelles

Són habituals les disputes de parella. És habitual també malauradament que la dona vagi passada de voltes per l’alcohol. Aquest diumenge a la nit va ser una ocasió més. I la dona, una veïna d’Encamp de 33 anys, va acabar detinguda després d’agredir reiteradament el seu company, quatre anys més gran, davant una filla menor de la parella. L’arrest es va dur a terme després de la segona intervenció policial en tot just mitja hora.

Els fets van succeir al tomb de les 9 de la nit d’aquest diumenge. La dona estava èbria i la seva parella va intentar agafar-li el fill que duia en braços. El motiu no ha transcendit. Però això hauria comportat una discussió entre la parella que va anar pujant de to. Davant aquesta situació, l’home va trucar una primera vegada a la policia. Una patrulla es va desplaçar al domicili de la parella, en un cèntric carrer encampadà.

Certament, es van constatar vermellors en els braços de tots dos cònjuges producte, suposadament, del forcejament per fer-se càrrec del menor, de quatre anys. Com que davant dels agents, la parella va acordar que la dona marxaria a casa d’uns familiars perquè amainés el temporal i li passés l’embriaguesa, la patrulla va donar inicialment per resolta la situació i va marxar del lloc.

Però lluny de calmar-se l’ambient, la situació va continuar. La dona va continuar increpant la seva parella i, fins i tot, agredint-lo. Davant d’això, l’home va tornar a alertar la policia que aquest cop ja no es va estar de romanços i comprovant efectivament que la dona estava sota els forts efectes de l’alcohol -hauria donat una taxa al tomb de l’1,5- va procedir a detenir la resident encampadana pel delicte contra la integritat física. Per les agressions proferides a l’home.

Comentaris (2)

Trending