Detenen un resident que s’havia ‘atrinxerat’ en un hotel

L’home va acabar arrestat no per fer-se fort a l’establiment hoteler sense tenir-hi habitació concertada sinó per insultar i resistir-se als policies que van intervenir en l’afer

Una imatge del despatx central de la policia abans de la reforma.
Una imatge del despatx central de la policia abans de la reforma. Toni Solanelles

Un resident al Principat va ser detingut per la policia la matinada de dijous després de resistir-se i insultar als agents que van acudir a l’hotel on s’havia fet fort, d’on no volia marxar, tot i no tenir-hi cap servei ni menys encara cap habitació contractada. Van ser els responsables de l’establiment que en no aconseguir fer fora l’home per les bones, van haver d’alertar els serveis d’ordre.

Segons que ha pogut saber l’Altaveu, l’arrest es va produir vers les 4 de la matinada. L’home s’havia ‘colat’ a l’hotel i no en volia marxar. Presentava una notable embriaguesa, segons les fonts consultades, que han assegurat que els fets que van comportar l’arrest van succeir pels volts de les 4 de la matinada. Una vegada a lloc, els agents interventors van mirar de convèncer ‘l’atrinxerat’ que era millor que marxés.

Lluny de fer cas a les instruccions donades pels policies, l’home, fora de sí en alguns moments, va plantar cara i va començar a increpar i a insultar els uniformats, que el van acabar detenint acusant-lo d’un delicte contra la Funció Pública.

Comentaris

Trending