Detenen un jove al Tarter per sotmetre una companya de pis a descàrregues elèctriques

Els fets s’haurien iniciat com una mena de joc o broma de mal gust però ha acabat amb amenaces amb un ganivet i ferides a un altre dels ocupants de l’habitatge

Una imatge del Tarter.
Una imatge del Tarter. Toni Solanelles

L’adversa situació causada per la pandèmia fa més estralls cada dia que passa. La policia ha hagut de detenir aquesta passada matinada al Tarter un jove no resident que a priori o inicialment com una mena de joc hauria proferit algunes descàrregues elèctriques a una companya de pis. La situació s’ha desmarxat tant que ha hagut d’intervenir una patrulla i ha hagut d’arrestar el jove, que fins i tot havia acabat brandant un ganivet.

Segons les fonts consultades, es tractaria d’un pis habitualment ocupat per temporers que en aquesta ocasió tindria quatre estadants, dos nois i dues noies, tots plegats a l’entorn de 25 anys. Són joves amb la situació al país no regularitzada, inicialment amb ‘permís’ com a turista i amb voluntat de trobar una ocupació laboral si la pandèmia permetés activar el sector de la neu.

Aparentment, durant la jornada de dilluns un dels nois hauria adquirit una defensa elèctrica i no se sap el motiu però com una mena de joc o broma de mal gust hauria començat a proferir descàrregues contra una de les noies, que ben aviat va deixar clar que no li trobava la gràcia i va manifestar fermament el rebuig a l’acció. Per motius que les fonts veïnals no han pogut precisar, la tensió va anar pujant.

Fins i tot el jove hauria brandat un ganivet durant l’episodi violent. En un intent de reduir-lo o com a mínim de prendre-li la navalla, l’altre noi resident al domicili s’hauria fet algunes lesions de poca consideració. Amb tot, i una vegada advertida la policia, els agents, davant la constatació dels fets, va acabar detenint l’agressor.

Comentaris (5)

Trending