Desmantellen un ‘pis-supermercat’ de cocaïna a la Seu

Els mossos detenen una parella i comissions en el domicili de l’avinguda Pau Claris 17 embolcalls de cocaïna, 800 grams d'una substància en pols utilitzada per tallar la cocaïna pura, una bàscula de precisió, retalls de plàstic per realitzar els embolcalls i 4.595 euros en efectiu

Material comissat pels mossos d'esquadra.
Material comissat pels mossos d'esquadra. MOSSOS D'ESQUADRA

Els mossos d’esquadra han desmantellat a la cèntrica avinguda Pau Claris de la Seu, que desemboca al passeig Brudieu, un pis on de manera habitual s’hi mercadejava amb cocaïna. La policia catalana ha detingut arran d’aquest ‘pis-supermercat’ una parella de 44 i 43 anys. A més, al domicili s’hi van trobar, entre altres, disset embolcalls de cocaïna, 800 grams d’una substància en pols usada per tallar la droga i instrumental per manipular-la.

Les detencions es van produir aquest dijous. Els dos arrestats, un home i una dona de 44 i 43 anys, estan acusats d’un presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Tot plegat deriva d’una sèrie d’informacions que la policia catalana va rebre durant el mes de febrer i que situaven a l’avinguda Pau Claris esmentada un pis on es vendria droga. El grup d'investigació dels mossos va iniciar un dispositiu per la zona fins que van identificar un edifici on s'hi produïen visites curtes de persones que no hi vivien. Un cop identificat el presumpte punt de venda es va prolongar el dispositiu, intermitentment en el temps, durant el que es van constatar les vendes de substàncies estupefaents, en concret cocaïna.

 Un cop determinat el pis, les persones que hi residien i recollits els indicis suficients, aquest dijous es va procedir a detenir un home i una dona com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Posteriorment es va realitzar l'entrada i perquisició al domicili. A l'interior, amagats en diferents localitzacions, es van recollir 17 embolcalls de cocaïna, 800 grams d'una substància en pols utilitzada per tallar la cocaïna pura, una bàscula de precisió, retalls de plàstic per realitzar els embolcalls i 4.595 euros en efectiu.

També es van localitzar 95 comprimits d’un suposat medicament per la disfunció erèctil amagats al tub de l’escalfador d’aigua. Aquest producte no constava en la llista oficial de l’agència espanyola del medicament i va ser intervingut. Tot apunta que també venien aquestes pastilles als seus clients. Els detinguts passaran aquest divendres davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.

Etiquetes

Comentaris

Trending