Un cotxe bolca a Ransol i detenen el conductor per alcoholèmia

Aquest ha sigut l’únic vehicle implicat i únicament s’ha hagut de lamentar danys materials d’un altre que es trobava estacionat a les immediacions

Comentaris

Un control d'alcoholèmia.
Un control d'alcoholèmia. ARXIU

Cap a les 23:00 h d’aquest dissabte la Policia va rebre un avís d’un cotxe bolcat a Ransol. No va hi haure cap més vehicle implicat que aquell que va tenir l’incident i un altre que es trobava estacionat a les immediacions, i al qual li ha provocat danys en picar contra ell. El conductor, després de corroborar que únicament patia ferides lleus, va ser detingut en donar positiu al control d’alcoholèmia efectuat pels agents.

Molt possiblement l’alcohol va jugar un paper important en el control que el conductor va tenir del vehicle aquest dissabte a la nit a Ransol. Sigui com sigui, el va perdre i va picar contra un cotxe que es trobava estacionat i, a causa de l’impacte, va acabar bolcant i lliscant uns quants metres. Fins allà es van desplaçar, en primer lloc, els agents de circulació comunals, i després policia i assistència mèdica, que van corroborar que únicament hi hauria dues persones ferides lleus.

Per sort, en un impacte que podria haver sigut més greu únicament s’han de lamentar els danys materials dels dos vehicles, del que va picar i del que va rebre l’impacte. El conductor, però, va donar positiu al pertinent control d’alcoholèmia efectuat per la policia. Per tant, va ser detingut per delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la integritat física. És el tercer conductor que té un accident durant aquest cap de setmana donant positiu en alcoholèmia.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending