El controlen picant els intèrfons d’un bloc de pisos i acaba detingut després d’agredir la policia

El jove, de 26 anys, estava en un notable estat d’embriaguesa i ara haurà d’afrontar càrrecs per delictes contra la llibertat, la integritat, l’honor i la funció pública

Un cotxe de la policia circulant per un carrer.
Un cotxe de la policia circulant per un carrer. Toni Solanelles

D’empipar els veïns d’un bloc de Ciutat de Valls a rebotar-se, fins i tot provocant ferides a un dels agents, amb la policia. La matinada de festa ha acabat malament per a un jove de 26 anys, que, notablement begut, en ser controlat pel  cos d’ordre s’ha girat contra ells i els ha agredit. Lògicament, ha acabat detingut i haurà d’afrontar càrrecs pels presumptes delictes contra la funció pública, contra la llibertat, contra l’honor i contra la integritat.

Els fets han tingut lloc pels volts de les sis de la matinada. La policia ha rebut l’avís perquè l’home, que es trobava segons s’ha pogut comprovar posteriorment notablement embriagat (amb més de dos grams per litre de sang) estava empipant els veïns. Tocava un cop i un altre els intèrfons del bloc, sense que n’hagi transcendit el motiu. Un cop alertats, una patrulla s’ha dirigit a la zona.

En arribar, han interpel·lat el jove, de 26 anys. Lluny de calmar-se, s’ha encarat amb els agents i els ha començat a increpar i també hauria intentat agredir-lo. Al final, l’han hagut de reduir. En l’acció un dels agents hauria patit lesions, segons les fonts consultades per Altaveu.

Un cop immobilitzat, ha estat detingut i traslladat al despatx de policia. Allà se li ha fet la prova d’alcoholèmia que ha oficialitzat el que ja era evident: l’home havia consumit una ingent quantitat d’alcohol. Més de dos grams per litre de sang. En les pròximes hores -quan el seu estat etílic torni a la normalitat- es preveu que sigui posat a disposició judicial. Se li imputaran delictes contra la integritat, la llibertat, la funció pública i l’honor.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending