‘Controlada’ una menor per agredir una vianant a Vivand després d’haver-se’n mofat

La dona, que anava amb un menor de dos anys, ha recriminat l’actitud burleta de la noia i aquesta s’hi ha abraonat amb la col·laboració d’una altra adolescent

Una imatge de la zona on ha passat l'incident.
Una imatge de la zona on ha passat l'incident. Toni Solanelles

La policia ha hagut d’intervenir a primera hora d’aquesta tarda en un incident que hi ha hagut a l’avinguda Carlemany, a l’altura de dos centres comercials que hi ha a la zona, un pràcticament davant de l’altre. Els agents, segons testimonis presencials, han hagut de controlar una menor, que ja seria coneguda per la seva conflictivitat, després d’agredir una vianant de la qual primerament s’hauria burlat.

Segons els esmentats testimonis, poc després de les 3 de la tarda, i sense que aparentment hagués passat res, una menor i una companya seva que hauria marxat del lloc poc després dels fets i que fins on ha pogut saber l’Altaveu no hauria estat controlada, han agredit la vianant que anava amb el seu fill. Suposadament, la dona havia recriminat la menor que prèviament s’hagués mofat d’ella sense motiu.

I arran de la recriminació hi hauria hagut el comportament agressiu de les dues joves, essent la menor controlada la principal incitadora, segons els testimonis de tot plegat. De fet, l’altercat ha generat tanta estupefacció que d’altres vianants que passaven per la zona haurien contactat amb la policia per denunciar el fet. La dona agredida, sortosament, no hauria necessitat ni tan sols assistència mèdica, encara que sí que presentava marques dels cops.

En tractar-se d’una menor, no es practica detenció, però la policia haurà de tramitar el pertinent dossier per trametre’l a l’autoritat judicial per tal que adopti les mesures que cregui escaient. Una de les qüestions que s’hauran de dirimir, segons persones coneixedores del fet, és si la procedència o origen de la dona, resident sud-americana, hauria tingut res a veure amb la mofa inicial que hauria desencadenat tot l’incident.

Comentaris (11)

Trending