Contracta un massatge i acaba detingut per excedir-se amb l’esteticista

El detingut és un home no resident de 33 anys que hauria acabat proferint algun tocament a una professional d’un centre de l’avinguda Mitjavila

Els fets han succeït en un establiment de l'avinguda Doctor Mitjavila.
Els fets han succeït en un establiment de l'avinguda Doctor Mitjavila. ARXIU

Havia concertat de forma prèvia un massatge en un centre d’estètica de l’avinguda Mitjavila d’Andorra la Vella. Tot plegat hauria entrat més o menys dins de la normalitat fins que el client, un jove de 33 anys no resident al Principat, hauria confós el massatge amb unes altres coses o s’hauria pres unes confiances que el tracte correcte i afable de la jove esteticista no pretenia pas que anés més enllà.

 

En qualsevol cas, i una mica abans de les cinc de la tarda d’aquest dimarts, responsables de l’establiment han hagut d’alertar el cos d’ordre davant el que han considerat -i els agents així ho han avalat- un excés del client, que en un moment donat, segons algunes fonts, hauria acabat proferint algun tocament, a la professional que havia estat realitzant el massatge. L’home hauria confós intencionadament la situació. Segons les fonts consultades, en cap moment la noia, de poc més de 20 anys, ha anat més enllà d’allò que se li pressuposa per les seves funcions.

El client, però, vist que les propostes que li llançava no eren ateses com esperava per la noia, que hauria mirat amb certa cortesia ‘passar’ de les pretensions de l’home, hauria acabat donant com a mínim un cop al cul, amb certa voluntat libidinosa, a l’esteticista. Alertada la patrulla, el turista ha estat detingut sota l’acusació de la comissió d’un delicte contra la llibertat sexual.

Comentaris (8)

Trending