El conductor drogat que va atropellar una noia a Santa Coloma anava amb vuit persones més al cotxe

A l’home, de 33 anys i que conduïa un vehicle de cinc places, se’l va trobar en possessió d’una ínfima quantitat d’amfetamines a més a més d’1,1 grams de marihuana

Bombers sanitaris atenen la noia ferida.
Bombers sanitaris atenen la noia ferida.

El conductor que va ser detingut a altes hores de la matinada de diumenge -o primera hora del matí- després que hagués donat un cop amb el vehicle a una noia a l’avinguda d’Enclar viatjava amb vuit persones més en un cotxe de només cinc places. L’home, resident de 33 anys, va ser arrestat després que inicialment marxés del lloc on hi va haver l’atropellament, que va causar ferides que no van requerir l’hospitalització a una noia de 22 anys també resident.

La policia va ser requerida per un presumpte atropellament, on el conductor hauria marxat del lloc del sinistre. Segons les indagacions policials, es va produir una discussió acalorada entre dos grups de persones, motiu pel qual el detingut, que formava part d’un dels grups, puja al seu vehicle (amb el vuit altres ocupants), i degut al fet que suposadament es trobava molt angoixat, va fer una maniobra de marxa enrere i va donar un cop, presumptament sense intencionalitat, amb la part anterior del seu vehicle, al maluc d’una noia (que formava part de l’altre grup i es trobava a la via pública, en l’esmentada avinguda de Santa Coloma).

Agents dels bombers atenen la jove mentre policies parlen amb testimonis del fet.

Relacionat

Detingut un conductor drogat després d’atropellar una noia a l’avinguda d’Enclar i marxar-ne

Instants després dels fets, vers les 5.40 de la matinada, es va poder controlar el vehicle en el qual hi viatjaven nou passatgers quan es tractava d’un turisme habilitat únicament per cinc persones. Al conductor se li van fer les respectives proves d’alcoholèmia i drogues i va donar una taxa de 0’84 g/l i positiu a la prova salivar de tòxics. A l’interessat se li va trobar una ínfima quantitat d’amfetamines 0’1 grams, endemés de 1’1 grams de marihuana. Per tot plegat se li va atribuir els delictes contra la integritat física i contra la salut pública.

Comentaris (7)

Trending