Detingut un conductor drogat després d’atropellar una noia a l’avinguda d’Enclar i marxar-ne

Els fets han passat pels volts de les 5 d’aquesta passada matinada i l’home va ser arrestat una estona després en ser controlat per la policia

Agents dels bombers atenen la jove mentre policies parlen amb testimonis del fet.
Agents dels bombers atenen la jove mentre policies parlen amb testimonis del fet.

La policia ha detingut aquesta matinada un home després d’atropellar una noia de 22 anys a l’avinguda d’Enclar i marxar del lloc. Com que la jove ha requerit assistència mèdica arran de la topada, que essencialment li ha afectat el maluc i una cama, els agents han iniciat una petita recerca que ha culminat poc després amb el control del conductor. Se li ha practicat la prova d’alcoholèmia i el salival de tòxics, donant positiu a aquest darrer. Havia consumit droga i estava conduint.

Se l’ha detingut per aquest fet, per la conducció sota l’efecte dels estupefaents, i ara caldrà veure si se li imputa un delicte de lesions i algun aspecte relacionat al fet d’haver marxat del lloc on ha succeït el fet. En tot cas, tant l’atropellament com el posterior arrest ha succeït passades les cinc de la matinada.

Segons les fonts consultades, en voler posar el vehicle en marxa, hauria envestit la noia, que de seguida s’ha queixat d’una cama. De fet, no es podia ni moure. El succés ha estat precedit per un estira-i-arronsa entre el conductor i altres persones, que anaven en un altre vehicle, i el primer ha acabat marxant del lloc. La noia ferida estava a la via pública, i no queda clar si l’envestida seria intencionada o accidental.

En tot cas, la resta de presents, en veure que la jove no es podia valdre per ella mateixa, han alertat els equips d’emergència sanitària. Tant bombers com policia s’han desplaçat fins a l’avinguda d’Enclar per atendre la jove, que ha estat traslladada fins a l’hospital, on se li ha fet la revisió pertinent al servei d’Urgències i unes quantes hores més tard se li ha donat l’alta hospitalària. Molt abans s’havia arrestat el conductr implicat pel positiu als tòxics i haver-se fet escàpol després de causar lesions a la noia.

Comentaris (8)

Trending