Commoció al Pas per la mort de la parella d’un dels implicats en l’última operació antidroga

La dona, d’uns 35 anys i molt coneguda a la localitat fronterera, ha estat trobada sense vida aquesta matinada al seu domicili arran d’una intoxicació farmacològica voluntària

Una imatge nocturna del Pas de la Casa.
Una imatge nocturna del Pas de la Casa. ARXIU

El Pas de la Casa s’ha llevat commogut aquest dilluns. Passada la 1 de la matinada s’ha localitzat sense vida al seu domicili una jove molt coneguda, filla d’una família amb diferents negocis especialment de restauració a la localitat fronterera. D’uns 35 anys d’edat, la dona era parella d’un dels implicats -i empresonat hores d’ara- en la darrera gran operació antidroga que hi va haver a la població.

Al Pas no se’n saben avenir. La jove feia molts anys que vivia a la localitat. I el fet que a partir de mig matí hagi transcendit la seva defunció a consternat la localitat. La causa de la mort, que haurà de confirmar del tot l’autòpsia encara que pocs dubtes hi hauria segons les fonts consultades, seria una intoxicació farmacològica voluntària. La noia hauria advertit prèviament a una persona del seu entorn no establerta del Principat de les seves intencions.

Quan els equips d’emergència van acudir al domicili, a la zona del carrer dels Abeuradors, ja no s’hauria pogut fer res per la malaurada jove. Al domicili en qüestió és on vivia amb l’home ara empresonat pel cas conegut com a ‘Bing Bang’, que va esclatar els darrers dies de març i va permetre comissar un total de 342 grams de cocaïna, tant en roca com en dosis preparades per a la venda, 26 grams de metamfetamina, 342 grams d’haixix, 70 grams de marihuana i alguna petita quantitat d’èxtasi.

Segons les fonts consultades, ni la dona tenia cap implicació amb el cas -i no consta que se la investigués per res- ni tampoc es va trobar res del producte confiscat en aquell habitatge. Sí que a la parella de la malaurada jove se li hauria atribuït la propietat d'una trentena llarga de grams de cocaïna i era el segon implicat en importància en l'esmentada operació. Però l'estupefaent es va localitzar en un altre pis que el processat tenia també al Pas.

Comentaris (3)

Trending