Comissats a França 417 cartrons i 122 quilos de tabac de xixa de contraban

La policia i els agents de duana han efectuat tres intervencions i han constatat un augment del tràfic des de l'inici d'aquest mes de juny

Tabac confiscat a Porta.
Tabac confiscat a Porta. DRDP

Els agents de duana i la policia francesa ha dut a terme aquesta setmana tres operacions de contraban. La primera va tenir lloc el dimecres en un camí de muntanya i van ser detinguts cinc homes de nacionalitat espanyola que transportaven 178 cartrons de tabac. Dijous, i en un camí de muntanya de Porta, van ser detinguts dos homes de nacionalitat francesa amb 239 cartrons.

Segons informa la Direcció Regional de Duanes de Perpinyà (DRDP) aquesta intervenció va tenir lloc en un camí de muntanya, molt a prop de la frontera amb Andorra. Una tercera operació va tenir lloc en una carretera departamental dels Pirineus Orientals quan dos policies amb moto van interceptar dos cotxes amb 122 quilos de tabac de xixa i van ser detinguts dos homes de nacionalitat francesa.

Des de la DRDP també  han constatat un augment del contraban a partir del passat dia 1. Recorden en un comunicat que els infractors hauran de pagar una multa equivalent a tres vegades l'import del tabac comissat i que seran jutjats. El tabac intervingut és cremat.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending