Cinc detinguts per robar perfums, tabac i roba en diversos establiments del centre del país

Després de passar-se bona part del dissabte sostraient mercaderia, finalment van ser enxampats a l’aparcament d’un conegut hipermercat de la capital i durant aquesta jornada de dilluns haurien de passar a disposició judicial

Comentaris

Els controls s'haurien fet en l'aparcament d'un conegut hipermercat del centre del país.
Els controls s'haurien fet en l'aparcament d'un conegut hipermercat del centre del país. ALTAVEU

Aquí uns quants flascons de perfum, allí un parell de peces de roba. I potser alguns cartrons de tabac. I així durant bona part del matí de dissabte i en diferents establiments del centre del país, De fet, responsables d’algunes de les botigues afectades, quan ho van descobrir, van alertar la policia. I diversos uniformats, i fins i tot alguns agents de paisà que es dediquen a combatre el flagrant delicte, es van mobilitzar.

Segons que han explicat aquest dilluns veïns de l’avinguda Meritxell, dissabte a la tarda es va notar un moviment inhabitual. Poc després -sobre 3/4 de 4 de la tarda- a l’aparcament d’un conegut hipermercat de la zona es van travar un parell de cotxes matriculats a l’estranger. I es van controlar mitja dotzena d’homes. De fet, cinc van quedar detinguts i es preveu que durant la jornada d’aquest dilluns passin a disposició judicial.

Almenys, el control dels vehicles i dels individus va permetre recuperar mig centenar de flascons de colònies i perfums que haurien sostret de diferents establiments. Hores d’ara s’estaria acabant de mirar de lligar els homes detinguts -que serien de nacionalitat georgiana però probablement residents a França- amb algunes xarxes que ja tinguin antecedents a nivell internacional i, per tant, ja figurin en la base de dades d’Interpol.

En tot cas, hi ha la certesa que es tracta d’integrants d’un grup organitzat especialitzat en el furt de mercaderia. És molt plausible, segons les fonts judicials consultades, que els detinguts, una vegada passin a disposició judicial, siguin condemnats per la via ràpida i l’efecte més immediat sigui la seva expulsió. Això sí, es comissaran els productes recuperats i fins i tot seran segrestats els vehicles amb els quals van arribar al Principat i feien servir per emmagatzemar la mercaderia furtada mentre continuaven robant en altres botigues o centres comercials.

Comentaris (5)

Trending