Cau des de tres metres per un forat d’una obra al coll d’Ordino

L’operari caminava d’esquena i tot i anar a poc a poc no se n’ha adonat de l’obertura i s’ha precipitat sense que, per sort, s’hagi fet lesions de rellevància

Comentaris

L'obra on hi hauria hagut l'accident.
L'obra on hi hauria hagut l'accident.

Un obrer de la construcció que treballa en una de les construccions de suposat alt nivell que s’estan fent a la zona del coll d’Ordino s’ha precipitat aquesta tarda des d’una altura de tres metres. Tot i l’aparositat de la caiguda, en principi les lesions que presentava en arribar al centre hospitalari no eren d’especial rellevància.

Els fets han passat al tomb de les 3 de la tarda. L’home caminava marxa enrere, fent petits passos d’esquena, sense que se n’hagi adonat que hi havia per on passava un petit forat, suficient perquè se l’hagi empassat. Els companys han alertat els serveis d’emergència i poc després han arribat dispositius tant dels bombers com de la policia. L’operari ha estat traslladat a l’hospital on se li han fet diverses proves per descartar ferides de gravetat. En principi, l’abast de les lesions no havia de ser especialment rellevant.

Una hora després d’aquell accident laboral també hi ha hagut mobilització a Prat de la Creu, a proximitat d’un hotel que hi ha a la zona més propera al Parc Central. Aparentment semblava un atropellament, però finalment s’ha hagut d’atendre una persona que per causes que no han transcendit hauria patit una caiguda.

Etiquetes

Comentaris

Trending