Cap de setmana de baralles a la Massana

Detinguts un home que en va agredir un altre a la sortida d’un local d’oci nocturn d’Arinsal i dos companys d’un pis d’Erts que després de discutir van passar a les mans

Una vista d'Erts.
Una vista d'Erts. ARXIU

Tres homes han estat detinguts aquest cap de setmana -matinades de dissabte i diumenge, respectivament- per sengles baralles a la Massana. Una a Arinsal i l’altra a Erts. La primera a la sortida d’un local d’oci nocturn i la segona en un domicili particular.

 

La primera intervenció policial es va haver d’activar poc abans de les 2 de la matinada de divendres a dissabte atès que hauria resultat amb lesions un home a la porta d’un local d’oci nocturn -quan l’activitat aparentment hauria d’estar clausurada per la pandèmia- arran d’una baralla. Quan els agents van arribar al lloc requerit sols hi havia la víctima. L’agressor ja hauria marxat.

Els agents van efectuar una enquesta prop del local i es va poder identificar l’autor de l’agressió. Una estona més tard, passats deu minuts de les 3 de la matinada, es va controlar i detenir l’agressor, un home resident de 28 anys acusat d’un delicte de lesions.

La segona batussa la van protagonitzar dos companys de pis a altes hores de la matinada de diumenge. En un pis d’Erts hi va haver una forta discussió entre els dos homes que va passar dels crits i del soroll a les mans. Fins que va haver d’intervenir la policia i va acabar detenint els dos implicats, de 28 i 36 anys. Era més enllà de 2/4 de 5 de la matinada i van ser acusats, tots dos, de sengles delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

Comentaris

Trending