Busca brega al xofer del bus comunal de la Massana i acaba detingut per encarar-se a la policia

L’arrestat és un homes resident de 68 anys que donava mostres d’anar lleugerament embriagat i va insultar els agents quan el van convidar a abandonar el vehicle

Una imatge d'un vehicle del bus parroquial de la Massana.
Una imatge d'un vehicle del bus parroquial de la Massana. COMÚ DE LA MASSANA

Un resident de 68 anys ha estat detingut les darreres hores per encarar-se i insultar els agents de policia que van ser requerits per mirar de posar fre al comportament indegut que l’home estava tenint amb el conductor del bus comunal de la Massana. Quan els funcionaris van reclamar a qui acabaria arrestat que deposés la seva actitud, l’home, lluny de frenar, es va encarar als policies.

Segons les fonts consultades, el detingut va buscar brega de forma molt notable amb el xofer. El conductor del bus que fa el servei intern a la Massana va mirar de fer paciència i aguantar, però quan va veure que la situació anava a més va requerir la presència de la policia. L’home que enredava, segons les fonts, anava visiblement embriagat. La presència policial, lluny d’apaivagar-lo, l’hauria encara envalentonat. I quan va veure els funcionaris uniformats la ira inicialment mostrada contra el xofer va passar a ser vers els policies.

Li van requerir que parés, que deixés el vehicle i veient que el seu domicili no quedava especialment lluny, li van demanar que fes el favor que anés cap a casa si no volia més problemes. Però l’home va fer cas omís, va començar a proferir insults i al final se’l va arrestar acusat d’un delicte contra l’honor i un altre contra la Funció Pública.

Comentaris (5)

Trending