El bus que es va encastar contra un edifici en construcció a l’avinguda Tarragona es va desfrenar

El vehicle estava aparcat just davant de l’estació i a poc a poc va anar marxant creuant els quatre carrils del vial fins a causar danys materials a la urbanització White Angel

El bus entravessat.
El bus entravessat.

El bus que aquest dimarts a la nit va creuar els quatre carrils de l’avinguda Tarragona fins a encastar-se a l’edifici en construcció que ocupa bona part de la zona de la Borda Nova no només estava buit. Resulta que el vehicle estava aparcat just davant de l’Estació nacional d’autobusos. El bus no estava degudament frenat i en un moment donat, i molt lentament, va anar movent-se descendentment i en diagonal fins quedar aturat en topar contra una tanca i una part de la façana de la urbanització White Angel.

L’incident va passar al tomb de 3/4 de 10 de la nit i, sortosament, el volum de trànsit que hi havia aquella hora a la carretera era força baix. I això va permetre evitar el que hauria pogut esdevenir una situació molt més greu. Constatat el xoc contra l’edifici, es va localitzar un responsable de la companyia de busos. De seguida es van mobilitzar alguns conductors que hi havia a la zona i es van fer càrrec del vehicle.

El vehicle encara amorrat a l'edifici en construcció.

Relacionat

Ensurt sense conseqüències en entravessar-se un bus a l’avinguda Tarragona

Com a mínim una patrulla de la policia i agents del servei de circulació d’Andorra la Vella també es van mobilitzar i van assegurar que es duia a terme l’intercanvi d’assegurances entre els responsables de la companyia de bus i el representant de la promotora de l’immoble. Els danys, a la construcció i al vehicle, van ser lleus i només materials.

Comentaris (2)

Trending