Els bombers rescaten a la zona de l’estany de la Font Negra una excursionista amb hipotèrmia

La noia, que anava amb dos joves més, ha estat traslladada a l’hospital perquè se li fessin les valoracions oportunes encara que inicialment la situació no revestia gravetat

Comentaris

Una imatge de l'estany de Font Negra.
Una imatge de l'estany de Font Negra. ARXIU

Dos bombers rescatadors i un altre infermer del cos de salvament han hagut d’acudir, en helicòpter, fins a la zona de l’estany de la Font Negra, al límit entre Andorra i França, per fer-se càrrec d’una excursionista no resident que començava a presentar símptomes d’hipotèrmia i que no podia seguir la ruta que tenia previst fer juntament amb dos companys més.

Els tres agents dels bombers han acudit fins al lloc amb els pilots i tècnics de l’helicòpter i han assistit la muntanyenca, que han traslladat per precaució fins a l’hospital perquè se li fessin les proves pertinents. En principi, la situació que presentava la noia no hauria de revestir especial gravetat. El fet ha tingut lloc al tomb de les 3 de la tarda quan el sol ja anava de retirada a la zona i les baixes temperatures que tornen a fer acte de presència aquests dies tornaven a ser força vigoroses.

Comentaris (1)

Trending