Bombers i policia investiguen les causes d’un foc en una borda-restaurant de Canillo

Les flames, que es va iniciar per causes ara mateix desconegudes, van calcinar una mena de cabana majoritàriament de fusta ubicada al costat de la barbacoa de la Borda del Pi

Comentaris

La cabana annexa a l'edifici principal del recinte, en flames.
La cabana annexa a l'edifici principal del recinte, en flames. marc moliné

Els bombers i, si escau, la policia, hauran d’aclarir les causes de l’incendi que anit va cremar una petita construcció majoritàriament de fusta del recinte de la Borda del Pi, la borda-restaurant que hi ha a la carretera de Montaup-coll d’Ordino, a Canillo. Les flames van cremar del tot aquesta cabana que a mode de ‘xiringuito’ queda a tocar de la barbacoa de la borda, que queda a uns quants metres de distància de l’edifici principal del complex, que en cap cas va resultar afectat.

Van ser dues persones que havien sortit a fotografiar els estels els que es van adonar de les flames i van advertir de la situació els bombers. La situació va succeir passats pocs minuts de les 11 de la nit. Els bombers es van mobilitzar i van trigar prop d’una hora i mitja a poder donar per extingit del tot l’incendi, que no va anar més enllà de la cabana en qüestió i que no va causar cap dany personal atès que en aquelles hores no hi havia ningú en el recinte. Poca estona abans d’iniciar-se les flames havia caigut un intens temporal d’aigua.

A les tasques d'extincio han participat efectius de les casernes de Canillo i d'Andorra la Vella. També es va mobilitzar inicialment un cotxe de la de la Massana, que finalment però no va actuar. La caseta, habitualment feta servir per fer barbacoes, va quedar totalment calzinada.

         

imatges: Marc Moliné

Comentaris (3)

Trending