Begut incomoda els ostes de l’hotel on s’allotja i acaba detingut per encarar-se a la patrulla

L’incident ha passat aquesta passada matinada en un establiment de Soldeu i han estat els seus responsables els que han hagut d’alertar la policia

Una vista de Soldeu.
Una vista de Soldeu. ARXIU

Un turista allotjat en un hotel de Soldeu ha acabat detingut aquesta matinada acusat d’un delicte contra la Funció Pública i contra l’honor. Ha començat primer molestant els altres ostes de l’establiment i s’ha acabat enfrontant amb els agents de policia que han acudit a la petició de suport dels responsables del local i que han vist com l’home se’ls acabava encarant més enllà d’insultar-los.

Els fets han passat pels volts de la 1 de la matinada i la detenció s’ha acabat consumat vers 3/4 de 2. L’home presentava una embriaguesa aguda i degut aparentment al seu estat s’ha acabat enfrontant amb altres clients de l’hotel. La molèstia ha arribat a tal punt que ha calgut advertir el servei de l’ordre. I quan s’ha presentat allà la patrulla, lluny que els funcionaris poguessin calmar els ànims, el turista s’ha girat en la seva contra. Davant d’això, els agents han reduït l’home i l’han detingut, com s’ha dit, acusat de sengles delictes contra la Funció Pública i l’honor.

Comentaris (1)

Trending