Baralla multitudinària entre joves a la sortida del concert de Don Diablo

Algunes persones presents a Soldeu haurien avisat la policia, però quan van arribar els efectius ja s’havia dissolt i no es va fer cap detenció

Comentaris

Don Diablo ha reunit un bon nombre d'assistents.
Don Diablo ha reunit un bon nombre d'assistents. ANDORRA TURISME

La sortida del concert de Don Diablo, a l’Andorra Mountain Music, sembla que es va convertir en un punt de baralla multitudinària. Un grup de joves va acabar entremesclat en una batussa i els veïns, alertats, van trucar a la policia. Els efectius es van personar al lloc cap a tres quarts d’una de la matinada, però ja no van trobar ningú al lloc.

Des de la policia confirmen que aquest seria l’únic avís d’aquestes característiques que es va rebre durant la nit, i que va arribar per part de particulars que havien presenciat els fets. Tot i això, com que no es va trobar ningú al lloc on s’hauria produït la multitudinària baralla, els agents no van poder fer cap detenció ni identificar cap dels possibles implicats.

D’altra banda, la policia també va acudir al recinte on Don Diablo va oferir el seu concert per un avís de l’organització, a causa d’una persona a la qual se li va prohibir l’entrada per la gran ingesta d’alcohol que evidenciava. En veure la reticència i la insistència en accedir al concert, el personal de l’Andorra Mountain Music va acabar trucant al cos policial. En aquest cas, els agents únicament van acompanyar la persona fora de les voltants.

Comentaris (1)

Trending