Una baralla entre dues dones acaba amb una tercera llençant gots i ampolles de vidre

Els fets van succeir en un local de restauració i oci nocturn d’Andorra la Vella la matinada de dissabte i l’arrestada va intervenir per defensar la seva germana, una de les protagonistes de la batussa

Ampolles en el local on van passar els fets.
Ampolles en el local on van passar els fets. ARXIU

Dues es barallaven i un tercer va rebre. I una quarta va acabar detinguda. Tot plegat va succeir la matinada de dissabte en un local de restauració i oci nocturn d’Andorra la Vella. I tot va començar amb una baralla entre dues dones que ballaven i que es van arribar a agafar pels cabells.

Les dues joves es van embolicar en una batussa arran del ball. I sense solta ni volta, la germana d’una d’elles no va tenir cap més ocurrència que anar buidant de gots i ampolles, sempre de vidre, les taules de l’establiment. I anar tirant els uns i les altres per on s’escaigués. L’objectiu era una de les dues dones enfrontades.

Per sort, la ‘llançadora’, una dona no resident de 23 anys, no va tenir gaire bona punteria. I no va tocar de ple ni la noia a qui anaven adreçats els objectes ni cap més persona, a excepció d’un altre client del locals que va mirar d’interferir i que va sofrir diferents lesions sagnants a la mà i al braç dret.

Aquest client no va arribar a presentar denúncia. Sí que ho va fer la dona contra la qual anaven inicialment dirigits els gots i les ampolles. Per tot plegat, i davant l’altercat, va haver d’intervenir la policia i detenir la jove de 23 anys, que va ser acusada d’un delicte contra la integritat física, essent condemnada el dia següent per la via ràpida. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte poc abans de les 3.

Comentaris (4)

Trending