Atropellament mortal d’una gossa al carrer Maria Pla d’Andorra la Vella

L’animal anava deslligat i un camioner que ni tan sols se n’ha adonat de la seva presència i de fet ha marxat del lloc l’ha envestit fatalment

Dos vianants demanant auxili per telèfon amb la gossa al fons.
Dos vianants demanant auxili per telèfon amb la gossa al fons.

Una gosseta que passejava deslligada pel carrer Maria Pla, a la zona de Prada Ramon d’Andorra la Vella, ha mort atropellada per un camió. L’animal, propietat d’una veïna de la zona, ha ‘saltat’ a la calçada just quan passava un camió. El conductor del vehicle, que ni tan sols s’ha adonat de la presència del ca, l’ha envestit mortalment.

De fet, el camioner ha continuat la seva ruta no pas perquè intentés fer-se escàpol sinó perquè en cap moment ha estat conscient de la situació, que s’ha donat poc després de 2/4 de 5 de la tarda. Diversos veïns que eren al carrer s’han mobilitzat per mirar que arribés algun tipus d’ajut veterinari per a la gossa alhora que també han arribat efectius del servei de circulació d’Andorra la Vella.

L'incident, com s'ha dit, ha succeït al carrer Maria Pla, entre els carrers Sardana i Joan Maragall i també relativament a prop de l'avinguda Tarragona. El fet que a la zona hi hagi diversos establiments comercials i de restauració ha fet que més persones hagin estat consciens del fet.

 

Comentaris (5)

Trending