Un atropellament a Aixovall i un xoc a la rotonda de Prada Casadet compliquen la circulació

Una dona ha estat envestida per un vehicle a l’altura del pas de vianants del Font de Ferro i dos cotxes han picat sense grans conseqüències però sí una detenció a la confluència de Doctor Vilanova amb l’avinguda Tarragona

Comentaris

L'embolic circulatori arran de l'accident a la rotonda de Prada Casadet.
L'embolic circulatori arran de l'accident a la rotonda de Prada Casadet.

Un atropellament just abans d’arribar a la rotonda d’Aixovall, primer, i un xoc entre dos vehicles a la rotonda de Prada Casadet que comporta la detenció d’un dels conductors han contribuït a complicar la circulació una tarda de divendres amb molts ciutadans del país disposats a sortir a la carretera per anar cap a les seves destinacions de cap de setmana. Tots dos incidents han generat importants retencions.

El primer ha estat l’atropellament just a l’altura de la Font de Ferro, a la CG-1, pocs metres abans de la rotonda d’Aixovall en sentit descendent està causant fortes retencions. La dona atropellada hauria patit ferides de consideració en ser envestida per un vehicle del Principat que no ha observat com la víctima travessava la carretera per un pas de vianants. Una ambulància del cos de salvament i extinció d’incendis ha traslladat la ferida cap a l’hospital. El sinistre ha passat vers 1/4 de 4 d’aquesta tarda i ha comportat una alteració en el trànsit de tres quarts d’hora. Els carrils de baixada en sentit Espanya estan pràcticament tots col·lapsats des de la rotonda de la Margineda.

Els serveis sanitaris atenent la persona atropellada.
Els serveis sanitaris atenent la persona atropellada.

Dues hores després d’aquest primer accident, s’ha produït la col·lisió entre dos vehicles a l’altura de la rotonda de Prada Casadet, a tocar de l’Estació Nacional d’Autobusos. El conductor d’un dels vehicles implicats, un Suzuki, hauria donat positiu en el control d’alcoholèmia i, en conseqüència, serà detingut. La mobilització d’equips de seguretat i d’emergència sanitària -l’ocupant d’un dels vehicles reclamava assistència- i la presència dels dos cotxes enmig de la via ha comportat també un notable col·lapse.

La retenció s’ha iniciat poc després de les 5 de la tarda i encara perdura, complicant així el trànsit en direcció cap a Espanya, que després novament es veu alterat en acostar-se cap al punt fronterer. De fet, hi ha gairebé dos quilòmetres de circulació lenta en arribar cap a la zona del riu Runer.

Comentaris (3)

Trending