Atac d’angoixa i lleu inhalació de fum en quedar-se adormit amb la paella al foc

Diverses dotacions de bombers i agents de policia i de circulació han hagut d’intervenir per sufocar un incendi en un immoble al complex del Prat de les Oques, a Escaldes

Dotacions dels bombers al peu de l'edifici on hi ha hagut l'ensurt.
Dotacions dels bombers al peu de l'edifici on hi ha hagut l'ensurt.

Al final tot plegat ha quedat en un ensurt. Però l’endormiscada soferta per l’ocupant d’un àtic d’un dels edificis del complex Prat de les Oques, a Escaldes, podria haver portat conseqüències més greus. Sortosament, i més enllà de la fumera i algunes flames que han pres, el foc que hi ha hagut al tomb de les cinc de la tarda ha tingut com a principal conseqüència que s’ha hagut de traslladar el resident en l’immoble afectat a l’hospital perquè se l’atengués d’un atac d’angoixa i d’una llei inhalació per fum.

Diferents dotacions dels bombers s’han traslladat fins al lloc dels fets, igual com un parell d’ambulàncies. També han participat en el dispositiu agents de policia i de circulació. Tot i que el lloc, al xamfrà de l’avinguda del Fener i el carrer Isabel Sandy és parròquia d’Escaldes, hi han col·laborat tant agents d’Andorra la Vella, en un primer moment, com de la parròquia concernida. Fins i tot, segons fonts de cos de salvament i extinció d’incendis, el primer en intervenir ha estat un agent penitenciari fora de servei que viu en l’immoble afectat i que ha estat el primer en socórrer el principal afectat.

Segons les fonts, l’home s’hauria quedat adormit mentre tenia el dinar a la cuina, escalfant-se. Fora de control tot plegat, ha acabat prenent i causant un incendi en l’àtic. La intervenció de veïns -com l’agent penitenciari- i després els bombers han deixat el fet en poc més que un ensurt.

Etiquetes

Comentaris

Trending