Astorament al centre de la Massana per la discussió entre un camioner i una conductora

El malestar s’ha allargat uns quants metres arran d’un moviment del vehicle que ha portat les dues persones a cridar-se i enfrontar-se al mig de la calçada, parant el trànsit

Un dels moments de la baralla a la Massana
Un dels moments de la baralla a la Massana

La conductora del vehicle ha fet un moviment que sembla que no ha acabat de quadrar al camioner. El malestar s’ha allargat uns quants metres fins que els dos vehicles s’han aturat i ha començat l’enfrontament. L’un ha baixat del camió i ha increpat l’altra, generant un moment de discussió intensa entre tots dos que ha requerit la intervenció dels agents de la parròquia. De fet, el moment de tensió ha arribat a parar el trànsit durant uns minuts.

El moviment s’ha produït a la zona del telecabina, quan la conductora explica que s’ha col·locat per agafar direcció a Escaldes-Engordany. Aquest canvi de carril ha intercedit d’una manera o altra en el camí del camió, i el conductor no ho ha agafat a bé. Uns metres després, a ple centre de la parròquia, aprofitant una aturada dels vehicles, el camioner ha baixat i ha increpat la dona. Així ho indica l’afectada, que assegura que li ha cridat i que li ha proferit insults de diversa índole.

La situació ha anat pujant de to fins que s’ha requerit la intervenció d’un home per tal de separar-los. La policia finalment ha acudit al lloc, on ha escoltat la versió de tots dos. La dona indica que se li ha assegurat que tenia el dret de presentar denúncia pels insults, però que ha decidit no fer-ho. El que sí que ha fet ha estat queixar-se a l’empresa del camioner, de moment, sense resposta.

 

 

Etiquetes

Comentaris (18)

Trending