Aparatós accident nocturn a la rotonda est dels Dos Valires

Un turisme ha passat per sobre el punt rodó, ha bolcat i caigut a un camp al costat de la via, fet que ha provocat dos ferits, un d’ells de consideració que ha estat ingressat a l’hospital

L'accident ha tingut lloc a la rotonda est del Dos Valires.
L'accident ha tingut lloc a la rotonda est del Dos Valires.

Dues persones han resultat ferides, una d’elles de consideració, a conseqüència d’un accident que ha tingut lloc aquesta matinada a la rotonda est del túnel de les Dos Valires. En el sinistre només s’ha vist implicat un vehicle, que ha quedat bolcat sobre la calçada. Una de les víctimes ha quedat ingressat a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell.

El xoc s’ha produït poc abans de tres quarts de quatre de la matinada. L’únic turisme implicat, un Volkswagen Golf amb matrícula del país en el qual circulaven els dos ferits no ha agafat bé la rotonda, per causes que encara s’han de determinar. De fet, l’ha travessat per sobre i, fruit d’això, ha sortit projectat i ha caigut sobre el seu sostre. Després, s’ha arrossegat uns metres fins a topar amb la barana de protecció, sortir de la via i caure a un camp adjacent a la calçada.

A conseqüència de l’aparatós accident, el conductor, un home de 30 anys, ha patit ferides de consideració. El passatger, de 18, també ha resultat ferit, tot i que de forma més lleu. Tots dos han estat atesos al servei d’urgències de l’hospital. El primer s’hi ha quedat ingressat per fer seguiment de les seves lesions. En concret, té una ferida que necessita suturació que necessita fer-se al quiròfan. S’espera que, un cop se li faci, se li pugui donar l’alta, a tot tardar, demà dimecres.

No ha estat pas l’únic incident viari de la matinada. Cap a dos quarts de vuit, s’ha produït un altre xoc a l’avinguda Sant Joan de Caselles, a Canillo. Han col·lidit lateralment un turisme i una furgoneta. Fruit d’això, el conductor de la furgoneta, un no resident de 31 anys, ha patit ferides lleus.

Etiquetes

Comentaris

Trending