‘Amonestació’ a dos homes que s’esbatussaven a tocar l’avinguda Meritxell

De 48 i 19 anys, van ser controlats, que no detinguts, per la policia després que agents de circulació d’Andorra la Vella miressin de separar-los

Un cotxe de la policia circulant per un carrer.
Un cotxe de la policia circulant per un carrer. Toni Solanelles

Agents de circulació, primer, i policies després, van haver d’intervenir aquest dimarts a primera hora de la tarda per frenar l’altercat que hi havia entre dos homes al passatge Europa, un dels vials perpendiculars que queden a tocar de l’avinguda Meritxell. Per causes que no han transcendit, els dos homes, un de 48 anys -i conegut en els àmbits policials per la seva passada relació amb els estupefaents- i un altre de 19 es van embolicar en una batussa que gràcies als agents de circulació no va anar més lluny.

Però com que els urbans d’Andorra la Vella no podien contenir del tot les ‘ganes’ de gresca dels dos contendents, van haver d’acabar mobilitzant la policia. Almenys una patrulla es va desplaçar sobre lloc i la seva presència ja va servir per abaixar el suflé. Amb tot, tots dos van ser objecte d’una mena d’amonestació per la comissió d’una falta que donarà lloc a una contravenció penal, que sol comportar una multa econòmica. Haurà de ser al final l’autoritat judicial qui confirmi l’expedient obert pels agents del cos d’ordre.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending