Una allau provoca danys materials en un restaurant de l’estació d’Arcalís

La neu ha entrat per la part posterior de l'establiment i ha afectat la cuina i part del menjador

Comentaris

L'allau va entrar per la part posterior del restaurant.
L'allau va entrar per la part posterior del restaurant. Altaveu

Una allau ha provocat danys materials en el restaurant de la Coma a l'estació d'esquí d'Arcalis. La neu ha entrat per la part posterior de l'establiment i ha provocat danys a la cuina, en una sala i en una part del menjador.

L'allau va baixar entre el diumenge a la tarda i la matinada d'aquest dimarts ja que l'estació ha estat tancada amb el tall de la carretera d'accés.. Els experts apunten a la possibilitat que fos diumenge a la nit a causa de l'augment de la temperatura i del canvi de temps. Aquest dimarts s'estan avaluant els danys a l'establiment que són importants i que s'han pogut constatar quan els treballadors de l'estació s'han incorporat a la feina.

No es pot accedir a la zona i el telecabina de Tristaina està tancat. Efectius del grup de rescat de muntanya del cos de bombers s’han desplaçat al lloc dels fets per analitzar la situació 

El restaurant de la Coma del Forat d'Arcalís està situat a 2.200 metres d'altitud. La part que ha patit més danys ha estat la cuina però també n'hi ha hagut al menjador i en una sala. 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending