Alerta a la policia per la ‘desaparició momentània’ de ciclomotors

Almenys quatre propietaris distints haurien advertit aquest dimarts que trobaven a faltar el seu vehicle de dues rodes que, per ara, sempre han acabat apareixent posteriorment, majoritàriament a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes

Zona per on han aparegut la majoria de ciclomotors.
Zona per on han aparegut la majoria de ciclomotors. ARXIU

Sense que hi hagi ni una investigació oberta ni cap daltabaix al cos, la policia està des d’aquest dimarts al cas de la ‘desaparició puntual’ de ciclomotors, especialment al centre de la Massana i a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes, on han anat apareixent la majoria dels vehicles de dues rodes que prèviament els seus propietaris havien denunciat com a sostrets. Es mira d’esbrinar si la situació respon a una bretolada o a quelcom més greu.

El que és clar és que les motos que inicialment s’havien advertit com a desaparegudes -la policia hauria rebut diverses alertes aquest dimarts- més aviat o més tard han aparegut i sense danys aparents. Dues haurien ‘desaparegut’ inicialment de la Massana -essent retirada posteriorment en un cas pel servei de circulació local perquè on els furtadors momentanis haurien acabat estacionant el vehicle, habitualment de 125 cc, dificultava el pas- i dues més d’Escaldes, a la zona de l’avinguda Fiter i Rossell.

Ha estat en aquest darrer indret, però ja tocant a Mitjavila, just sota el vial alçat que porta cap al túnel del Pont Pla que s’haurien localitza alguns d’aquests ciclomotors. Malgrat que s’està en alerta per evitar que la situació vagi a més, les fonts consultades han assegurat que de moment no hi ha preocupació pel que serien aquests furt d’ús de vehicle. Però sí que s’està atent per tallar de rel qualsevol acció que agafi més volada o esdevingui més greu.

Comentaris (1)

Trending