Alerta per un intent de ‘phishing’ amb SMS fent-se passar per Andbank

Andorra Telecom ha avisat a través de les xarxes que varis usuaris han rebut un missatge on se’ls demana que obrin un enllaç suposadament de l’entitat financera amb l’objectiu d’aconseguir dades personals

El missatge rebut per alguns usuaris.
El missatge rebut per alguns usuaris.

Andorra Telecom ha alertat d’un intent d’estafa a través de l’enviament de missatges a mòbils. En ells, es demana picar a un enllaç, suposadament d’Andbank, a través del qual s’hauria de facilitar a l’entitat financera el telèfon mòbil. Des de la companyia de telecomunicacions, vistes les queixes d’alguns usuaris que han rebut l’SMS, han avisat que es una treta per aconseguir dades dels internautes.

En el missatge, fent-se passar per Andbank, s’indica que “el vostre número de telèfon no s’ha confirmat” i es demana que es faci “el més aviat possible” a través de l’enllaç proporcionat. Des d’Andorra Telecom s’ha volgut llançar l’avís a través de les seves xarxes socials.

En concret, s’indica que es tracta “d’un intent de phising que busca tenir les teves dades”. Per això, es demana que, en cap cas, es faci clic a la direcció arribava via SMS.  

Comentaris

Trending