S’agafen pel coll en una discussió pels fills i acaben detinguts i amb els menors a casa d’una amiga

Una parella de 36 i 37 anys respectivament va ser arrestada aquest dilluns a la nit després d’una batussa en un domicili del carrer de la Unió

Un cotxe policial en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Un cotxe policial en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Aquells que discutien pels fills, es van quedar sense fills almenys durant unes quantes hores. Per motius que no han transcendit, una parella formada per un home de 37 anys i una dona de 36, van començar a discutir de manera cada vegada més animada, mal entès en aquest cas. I dels crits i el soroll fins a arribar-se a les mans. En concret, hi va haver un moment que un i altre es van acabar agafant respectivament pel coll. Amb els menors per allí als verals.

Tants crits i tant soroll que alguns veïns -els fets van succeir aquest dilluns al vespre en un domicili del carrer de la Unió- van acabar alertant la policia davant el mal esdevenidor que presagiaven. Una patrulla es va desplaçar fins a lloc i veient la situació, després de mirar com podien resoldre la situació dels menors, van acabar detenint els dos cònjuges. Per violència domèstica.

Els menors es van quedar a càrrec d’una amiga de la família. I els progenitors han acabat dormint i esmorzant, almenys, a les cel·les del despatx central de la policia, a l’edifici de l’Obac. A primera hora de la tarda han passat a disposició judicial. I la previsió de les fonts jurídiques consultades era que quedessin en llibertat després de ser condemnats per la via ràpida.

Comentaris

Trending