S’accidenta un vehicle a tocar de l’accés a la nova seu del COEX

El turisme ha perdut el control i s’ha enfilat a la voravia de la CG2 sota la boca encampadana del túnel dels Dos Valires estavellant-se contra diversos piquets

Imatge de la mobilització a la zona arran de l'accident.
Imatge de la mobilització a la zona arran de l'accident.

Un vehicle ha perdut el control per causes que es desconeixen i s’ha enfilat a la voravia poc abans d’arribar a l’entrada de la nova seu del COEX, a sota de la boca encampadana del túnel dels Dos Valires, a la CG2. D’entrada, l’accident ha estat de danys materials. Més o menys importants perquè el turisme s’ha encastat contra diversos piquets que, justament, protegeixen en principi els eventuals vianants que passin per la voravia.

El sinistre ha passat poc abans de les 3 de la tarda i s’han mobilitzat, com a mínim, agents del servei de circulació del comú d’Encamp i dues dotacions almenys dels bombers. Un camió per si calia fer l’extracció de possibles víctimes i una ambulància per si era necessari atendre algun eventual ferit. L’accident ha fet alentir la marxa a la zona i ha provocat tímides retencions.

Al vehicle hi havia dos ocupants. Una distracció hauria estat la causa de tot plegat. Amb un intercanvi d'assegurances per tal que la companyia del vehicle es faci responsable dels danys al mobiliari urbà s'ha donat per tancada la qüestió.

Comentaris (2)

Trending