S’accidenta anant beguda i agafa el cotxe la companya també èbria i acaben les dues detingudes

L’accident va tenir lloc la matinada de dijous al carrer Prada Motxilla d’Andorra la Vella, en les immediacions del Lycée

Comentaris

Una imatge d'arxiu de la zona on hauria passat l'accident.
Una imatge d'arxiu de la zona on hauria passat l'accident. ARXIU

Dues amigues. Una conduïa i va patir un petit accident. Anava beguda. Intenten marxar del lloc i agafa el vehicle l’altra companya. Però no avancen gaire més i aturen el cotxe. Les acaba descobrint la policia. Les fa bufar a les dues i totes dues donen positiu penal. És a dir, superen els 0,8 grams d’alcohol per litre de sang. Totes dues, per tant, acaben detingudes.

Els fets van tenir lloc la matinada de dijous al carrer Prada Motxilla d’Andorra la Vella, a la rodalia de les instal·lacions del Lycée Comte de Foix. La policia va ser requerida perquè un turisme ocupat per dues dones havia patit un accident de danys materials per col·lisió amb uns pivots de la vorera i havien marxat del lloc sense identificar-se. Passats uns cinc minuts, el turisme és localitzat i es controlen dues dones que es troben assegudes al costat del vehicle.

De l’enquesta preliminar, es determina que una de les interessades -dona resident de 23 anys i aparentment sense permís de concuir- era la conductora en el moment de patir l’accident, i que seguidament l’altra persona -dona resident de 25 anys i titular del vehicle sinistrat- havia conduit fins al lloc on se les va localitzar i es va fer el control. Es realitza la prova d’alcoholèmia a les dues dones i dona un resultat positiu -1,16 i 1,18 g/l. respectivament- motiu pel qual han esta detingudes.

Comentaris (3)

Trending