Quatre cotxes malmesos i un ferit lleu en l’accident de Valira Nova

El causant del sinistre ha estat un vehicle matriculat a Portugal on hi viatjava com a acompanyant l’única persona que, sortosament, s’ha fet lesions, encara que menors

L'Honda Civic protagonista de l'accident.
L'Honda Civic protagonista de l'accident.

Quatre cotxes han resultat malmesos -el principal protagonista de l’accident de forma molt important- en l’accident que hi ha hagut aquesta tarda a l’altura de la urbanització Valira Nova, a la carretera general CG2 a Encamp. L’acompanyant del cotxe causant del sinistre, matriculat a Portugal, s’ha fet ferides i ha requerit d’assistència mèdica, encara que les lesions no presentaven un abast greu.

L’accident ha passat poc abans de 2/4 de 7 per causes que els experts de la policia en sinistres de trànsit hauran d’acabar de determinar. El que està clar és que com a causant del xoc i implicat en el mateix de forma directa n’hi ha hagut un de sol, un Honda Cívic portuguès on viatjava un resident de 24 anys que és la persona que ha resultat ferida. Els altres turismes afectats estaven tots ells estacionats. Es tracta d’un Opel Combo i un Renaul Megane andorrans i un Seat Ibiza espanyol.

El cotxe més directament afectat en el sinistre (esquerra).
El cotxe més directament afectat en el sinistre (esquerra).

El sinistre, en una hora punta de la baixada de pistes, ha contribuït a dificultar més la circulació per la vall d’Orient. Al trànsit procedent de les estacions encampadanes i canillenques que es dirigia cap al centre del país calia afegir-hi aquest Dilluns de Carnaval els cotxes que anaven o venien d’algunes de les activitats festives a la parròquia encampadana.

Comentaris (8)

Trending