Un accident a Oliana dificulta la circulació en ple inici del pont de Tots Sants

Des de fa una hora que hi ha retencions tant de pujada cap a Andorra com d’anada cap a diverses destinacions especialment de Catalunya, amb diferents vehicles afectats per les cues per la topada entre turisme i una moto, tots dos espanyols

La moto implicada en l'accident.
La moto implicada en l'accident.

Un accident a l’entrada d’Oliana està dificultant, i molt, l’inici del pont de Tots Sants, tant pels andorrans que volen marxar del Principat com pels turistes que hi volen accedir. La cua en els dos sentits de la marxa a la C-14 al seu pas per la població alturgellenca estan sent importants, de gairebé tres quilòmetres. Tot per l’espectacular topada entre un cotxe i una moto que, afortunadament, no hauria comportat ferides de gravetat. Els dos vehicles estan matriculats a Espanya.

L’accident ha passat pels volts de dos quarts de vuit de la tarda a l’altura del quilòmetre 140 de la carretera C-14. El conductor de la moto ha sortit disparat del lloc del sinistre i, amb tot, les lesions sofertes no serien d’importància. Segons les fonts consultades, tant de Mossos com de testimonis presencials, una ambulància se l’ha endut del lloc on ha caigut després de, literalment volar, per tal de fer-li els respectius reconeixements i descartar lesions greus.

WhatsApp Image 2022 10 28 at 20.30.19(1)
L'estat en què ha quedat el turisme.

Els ocupants del turisme, on hi hauria un bebè, són d’Oliana i es trobarien en perfecte estat tot i els importants danys materials que ha sofert el vehicle. El pilot de la moto també seria veí de la zona. Inicialment, les retencions han estat més de pujada cap al Principat que no pas de baixada tot i que a poc a poc el col·lapse ha anat creixent.

Per acabar-ho d’adobar també hi ha hagut un altre petit sinistre a Ribera d’Urgellet, també a la C-14 i també, doncs, en el trajecte d’anada i vinguda del Principat. En aquest cas, el xoc ha estat protagonitzat per un porc senglar. El sinistre en sí, segons fonts dels mossos d’esquadra, tampoc revesteix gravetat però contribueix a alentir el trànsit en l’esmentat eix viari.

WhatsApp Image 2022 10 28 at 20.35.45
Cues per arribar a Oliana.

Comentaris (1)

Trending