Ferit lleu el conductor del cotxe que s’ha estampat contra una tanca a Bordes d’Envalira

(AMB VÍDEO) L’accident ha passat poc després de 2/4 de 9 del matí i ha causat retencions a la CG-2, especialment en el sentit nord

ELS EQUIPS D'EMERGÈNCIA ACTUANT AL LLOC DELS FETS AQUEST MATÍ.
ELS EQUIPS D'EMERGÈNCIA ACTUANT AL LLOC DELS FETS AQUEST MATÍ.

El conductor d’un Audi A4 matriculat al Principat ha perdut el control del vehicle i ha acabat estampat contra una de les baranes de protecció dels vianants que hi ha a Bordes d’Envalira, poc després d’una estació de servei que hi ha a la zona. El sinistre, que ha ocorregut poc després de 2/4 de 9 del matí, ha causat algunes retencions, especialment en el sentit nord.

Arran del requeriment realitzat, diverses patrulles i equips d’emergència s’han desplaçat fins a la zona davant la possibilitat que el sinistre fos més greu del que finalment ha estat. Fins i tot es pensava que hi podien haver diferents vehicles implicats. Finalment, ha quedat clar que només havia estat el turisme esmentat.

El seu conductor, un jove resident de 22 anys, ha resultat ferit però, en principi, les lesions que presentava no comportaven gravetat, encara que serà revisat per especialistes mèdics per descartar qualsevol cosa. El cotxe sí que ha sofert danys materials de certa importància.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending