Stop Violències denuncia missatges ‘ciberassetjadors’ a l’entorn del Carnaval

L’entitat feminista posarà en coneixement de la policia un seguit d’àudios que considera que fomenta la violència conra les dones

-
-

Per Carnaval tot no s’hi val. Vindria ser el nou emblema d’Stop Violències, una de les entitats que més s’està prodigant en la defensa dels drets de les dones, i que té previst denunciar davant la policia un seguit d’àudios que han aparegut a l’entorn del Carnaval i que llancen consignes d’una notable violència envers les dones. El col·lectiu està difonent els missatges a través de les xarxes socials perquè es vegi l’agressivitat que usen els autors de les consignes.

Tot i que Stop Violències té una idea ben acurada de qui hi podria haver rere els missatges i, per tant, que conduís a l’autoria dels missatges, i tal i com el mateix col·lectiu al·lega en les seves piulades a Twitter, per exemple, ara “quina casualitat, ningú no els coneix”. L’entitat deixa clar que els autors de les al·locucions no poden ser res més que “masclistes i misògins” sense cap mena d’escrúpol.

Amb un intent d’actuar amb totes les de la llei per frenar i posar fi d’una vegada per sempre a aquest tipus de conductes, Stop Violències té previst denunciar el cas a la policia per tal que faci les indagacions pertinents i miri de trobar els autors formals dels missatges, que han circulat per diversos canals. L’entitat que lluita contra qualsevol classe de violència, especialment contra els col·lectius més desvalguts, i que s’ha centrat molt preeminentment en les dones, deixa clar que els àudios “no són bretolades; és ciberassetjament. És violència”.

 

Comentaris (1)

Trending