L'intent de l'empresa de dilatar el desallotjament neguiteja els treballadors del Punt

L'arribada de productes i les contractacions no fan pensar en un tancament el novembre

Comentaris

Façana del Centre Comercial Punt de Trobada
Façana del Centre Comercial Punt de Trobada

Treballadors del Punt de Trobada ha mostrat el seu neguit perquè consideren que l'empresa està fent mans i mànigues per dilatar el desallotjament que la Batllia va fixar pel 30 de novembre vinent. Divendres passat va tenir lloc una reunió de l'empresa amb els treballadors que va comptar amb molt poca assistència perquè va tenir lloc a les nou de la nit. Abans se n'havia fet una altra, a les set, amb els encarregats.

Malgrat la decisió judicial, els treballadors estan molt inquiets pel seu futur. Alguns d'ells afirmen que no han estan convocats per Pyrénées -futur explotador de l'edifici- i ignoren si es respectarà el seu actual lloc de treball, l'antiguitat i si rebran alguna indemnització part de l'actual arrendatari, la família Cachafeiro .

El neguit és més evident entre els treballadors de més de 50 anys i  en aquells on l'home i la dona són empleats del centre comercial, per la possibilitat que un d'ells o tots dos puguin perdre el lloc de treball. També es queixen que no els defensa ningú a nivell de comitè empresa perquè la veu cantant la porten dos directius.

 L'1 de juliol es van reincoporar tots els treballadors que tenien Erto

Al mateix temps han mostrat la seva sorpresa perquè als darrers dies, alguns companys haurien apuntat que arriben camions carregats amb joguines que podrien anar destinats a la campanya de Nadal i de Reis. "Qualsevol dia rebrem a la bústia el catàleg de joguines de Nadal del Punt de Trobada", comenta un empleat qui recorda que "al magatzem ja n'hi ha moltes ara mateix". Afegeix que tot i l'avís de tancament es continuen fent contractacions "potser per aquestes setmanes que queden d'estiu". L'1 de juliol es van reincoporar tots els treballadors que tenien Erto. A treballadors amb un any a l'empresa se'ls renova mes a mes.

Els treballadors també expliquen que el nou explotador trigarà molt més del que es pensa en obrir. "Els montacàrregues s'espatllen cada dos per tres, així com els ascensors i les escales mecàniques. A més a més, el magatzem està ple i és inmens. Jo he vaig sovint i no l'he vist mai del tot", comenta un dels empleats. La manca d'informació ha disparat la rumorologia amb el futur d'un magatzem E.Leclerc de Santa Coloma, on hi ha un gran moviment de camions o la possibilitat que el Punt de Trobada es traslladi a les botigues Josa de Sant Julià de Lòria.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending