Una visita ‘incòmoda’ per a ‘El Rubius’

El famós ‘youtuber’ Rubén Doblas va haver de mobilitzar la policia aquesta setmana perquè un home va acudir al seu domicili andorrà i tot i picant insistentment al timbre li demanava explicacions sobre quelcom amb què estava en desacord

Rubén Doblas, 'El Rubius'.
Rubén Doblas, 'El Rubius'. ARXIU

El famós i fins i tot controvertit ‘youtuber’ espanyol Rubén Doblas, més conegut com ‘El Rubius’, cèlebre resident al Principat, ha hagut de mobilitzar recentment la policia per mirar que aturessin la molèstia que li estava causant un home que insistentment trucava a la porta del seu domicili. Segons que han explicat fonts coneixedores d’altres ‘successos’ similars, no és infreqüent que adolescents del Principat que descobreixen el domicili d’algun d’aquests ‘influencers’ més populars s’hi presentin i fins i tot reclamin la presència del ‘youtuber’.

Normalment pretenen un autògraf. Però no va ser el cas en aquest cas, valgui la redundància. Els fets, segons que ha pogut saber ara l’Altaveu, haurien succeït dimarts passades les 4 de la tarda. Un home de més de trenta anys s’hauria presentat al domicili de Rubén Doblas i hauria picat insistentment. El seu objectiu era demanar explicacions a ‘El Rubius’ pel que ell, l’home insistent, entenia una mena de falta de respecte -no ha transcendit en relació a què o a qui- que hauria protagonitzat en algun dels molts vídeos que penja a les xarxes.

Una patrulla del cos policial s’hauria presentat al lloc requerit i després d’una estona de suposada mediació, la sang no hauria arribat al riu, la situació es va calmar, l’home insistent hauria aconseguit poc o molt el que pretenia i hauria acabat deposant la seva actitud i marxant del lloc sense que els policies haguessin de practicar cap detenció ni res que se li assemblés.

Comentaris (6)

Trending