Trenta-dos joves d’Andorra la Vella aprenen a conduir sobre neu i gel al circuit del Pas

En una iniciativa conjunta entre el comú de la capital, l’Automòbil Club i els responsables de les instal·lacions del cap del Port

Comentaris

Una trentena de joves d'entre 16 i 21 anys participen en el curs.
Una trentena de joves d'entre 16 i 21 anys participen en el curs. tony lara / comú d'andorra la vella

Trenta-dos joves residents a la parròquia d’Andorra la Vella entre 16 i 21 anys duent a terme aquest cap de setmana un curs de dues hores per aprendre a conduir i perfeccionar la seva conducció damunt de neu i gel. Ho fan a les instal·lacions del circuit del Pas de la Casa. És una iniciativa conjunta del comú de la capital, de l’Automòbil Club (ACA) i dels mateixos responsables de l’empresa que gestiona el circuit del cap del Port.

Ha estat un matí d’allò més diferent entre els joves, que han pogut gaudir d’una part pràctica, la que més esperaven i desitjaven, després de rebre una formació bàsica en l’àmbit teòric. A tots plegats se’ls ha fet fer diversos ‘exercicis’ sota la supervisió i el control d’experts en la conducció.  Malgrat ser Andorra un país de neu i gel a l’hivern, una de les mancances que hi ha entre els conductors, justament, és que n’hi ha molts que no estan suficientment entrenats en aquestes superfícies.

51007920583 8cdfc7b3e6 o
La formació té una part teòrica.

El curs en qüestió estava subvencionat pel comú d’Andorra la Vella. Els joves que s’han volgut inscriure -les places eren limitades- han hagut d’abonar 20 euros si tenien entre 16 i 17 anys i 35 euros si la seva edat està situada entre els 18 i els 21 anys. El preu inclou la quota individual gratuïta d’un any d’inscripció a l’ACA.

51008728072 f3c4590375 o
La part pràctica es fa damunt el circuit del cap del Port.

 

Comentaris (3)

Trending