‘Targeta groga’ de la policia a Leo Urban

El ‘parkourista’ va ser controlat en un tram del passeig del Riu a Escaldes mentre duia a terme una de les seves accions i va ser advertit que no pot fer-ho

https://youtu.be/Jxw9cRW6mIA

Leo Urban continua duent a terme les seves accions de ‘parkour’ per espais del Principat. Com a entrenament o per cridar l’atenció. Però darrerament està triant indrets del país, com ha estat el cas d’aquest diumenge, amb diversos escenaris d’Escaldes, tots força propers entre ells i que van obligar finalment la policia a intervenir. I advertir que no pot fer el que fa en espais públics.

 

Els agents van aturar Leopold Hurbin, que és el nom oficial del ‘parkourista, a la zona del passeig del Riu a Escaldes, a l’altura del carrer Constitució. Allí el van advertir que no podia fer el que estava fent perquè posava en risc la seva integritat. Urban, però, és un professional de la matèria i no té pas intenció de deixar d’exercitar-se. De fet, és habitual ja sigui al Principat o, sobretot, quan realitza algunes de les seves aventures a l'estranger, que tingui la visita d'agents de l'autoritat que li demanen que deixi de fer les pràctiques que fa.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending