Shopping Mile prepara accions per rellançar el turisme de compres

Es farà un calendari d'activitats amb l'objectiu de millorar l’experiència dels clients, posar l’accent en la qualitat i incentivar el consum intern

Una reunió de Shopping Mile al juny
Una reunió de Shopping Mile al juny Shopping Mile

El comitè de gestió de la marca Shopping Mile ha reprès aquest dijous la seva activitat després del confinament.L’objectiu era debatre les accions de dinamització i promoció de la zona comercial de Meritxell, Vivand i Fener Boulevard, en un moment en què el comerç necessita un impuls important després del confinament provocat per la pandèmia del SARS-CoV-2.

Durant la reunió s’han tractat les iniciatives que es durant a terme durant els propers mesos, amb l’objectiu de crear un calendari d’esdeveniments per a la segona meitat de l’any que contribueixin a rellançar el turisme de compres, millorar l’experiència dels clients, posar l’accent en la qualitat i incentivar el consum intern. “El que volem és que a les nostres avingudes comercials hi passin coses cada mes, per atreure l’atenció de visitants i compradors locals”, ha declarat en finalitzar la reunió la presidenta de l’Associació Eix Central, Sònia Yebra, “i per això necessitem seguir comptant amb el suport i la implicació dels comuns d’Andorra la Vella i Escaldes- Engordany”.

Els propers passos a seguir seran l’aprovació del pressupost de Shopping Mile per part dels comuns, tràmit que havia quedat aturat durant els mesos de confinament. Un cop es disposi de pressupost, l’Associació Eix Central espera poder presentar un calendari d’esdeveniments que contribueixi a estimular el teixit comercial i a desestacionalitzar l’afluència de visitants. El comitè de gestió està integrat per l’Associació Eix Central, els Comuns d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis. La reunió s’ha celebrat a la seu de la Confederació Empresarial Andorrana, de la qual l’Associació Eix Central és membre des de l’abril passat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending