El servei de Teleassistència Domiciliària de la Creu Roja arriba als 600 usuaris

Suposa un augment del 6,38% però també registren un creixement les custòdies de claus i els detectors de caigudes

Comentaris

Un usuari amb el penjoll.
Un usuari amb el penjoll. CREU ROJA

El servei de Teleassistència Domiciliària (TAD) de la Creu Roja compta amb 600 usuaris l'any passat per 564 el 2021. Això suposa un augment del 6,38%. També han augmentat les custòdies de claus (390 per 365) i els detectors de caigudes (62 per 39).

 

 

 

El centre de coordinació de la teleassistència ha gestionat durant l'any passat 45.054 trucades. D'elles, 1.229 han estat per conversa i soledat; 2.111 per assistència. Les dades han augmentat en relació al 2021 quan es van gestionar 39.282 trucades.

El  TAD permet a una persona poder activar una alerta en cas d’accident o dificultat, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Només prement el botó d’un penjoll, l’usuari podrà connectar des de qualsevol lloc del seu domicili amb una persona que li donarà una resposta personalitzada fins a la resolució de la seva dificultat. L’objectiu és que els usuaris se sentin segurs, sense renunciar a viure a casa seva i en el seu medi habitual, promovent així, les relacions personals i veïnals; així com donar suport a les famílies que tenen al seu càrrec una persona gran, un malalt crònic, una persona en rehabilitació, etc.

Està adreçat a persones grans que viuen soles o passen hores soles, malaltes o convalescents en un període de recuperació o rehabilitació, dones amb un embaràs complicat… que volen sentir-se segures i acompanyades a casa seva per continuar sent autònomes i independents.

Etiquetes

Comentaris

Trending