EMAP gestionarà el refugi del Comapedrosa

La concessió s’allarga fins al 31 de desembre del 2021, moment en què quedarà prorrogat de manera tàcita un any més si cap de les dues parts no declara el contrari

EMAP ha aconseguit l'explotació del refugi de Comapedrosa.
EMAP ha aconseguit l'explotació del refugi de Comapedrosa. ARXIU

El consell de ministres ha aprovat, a proposta de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, l’adjudicació de la concessió de l’explotació de la gestió del servei públic del refugi guardat del Comapedrosa. El concurs públic nacional amb modalitat de contractació ordinària ha donat per guanyadora l’empresa Estacions de Muntanya d’Arinsal-Pal (EMAP).

Tal com es desprèn del contracte, s’estableix un cànon a favor del Govern de 10.000 euros de part fixa i 8% sobre la fixa de negoci per les anualitats 2021 i 2022. La concessió s’allarga fins al 31 de desembre d’aquest any, moment en què quedarà prorrogat de manera tàcita fins al 31 de desembre del 2022 si cap de les dues parts no declara el contrari.

Amb aquesta adjudicació Govern continua apostant per impulsar la xarxa de refugis guardats que permet donar la volta al país de forma sostenible i respectuosa amb el medi ambient. El refugi ha de ser un punt de referència, d’avituallament i de descans pels excursionistes, pels muntanyencs i en general pels usuaris de la vall. També ha de ser un punt d’informació sobre els paisatges, les zones humides, la biodiversitat i els valors del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending